top of page

UTSTILLINGSDESIGN, KONSEPTUTVIKLING OG PRODUKSJON

Collaboration with the Nobel

             Peace Center

Design og produksjon av to installasjoner i utstillingen om fredsprisvinneren Carl von Ossietzky. Utstillingsdesign Bolt og Klock

Doktor Proktors sensasjonelle samling av Dyr Du Skulle Ønske Ikke Fantes.

Med utgangspunkt i Jo Nesbøs barnebøker, produserte vi denne utstillingen i samarbeid med Try Reklamebyrå og Aschehoug forlag. Det opprinnelige formålet var å skape en original boklansering, men utstillingen ble en sensasjon og et fenomen i seg selv. Av den grunn er den nå på turne i Norges lang og er så langt sett av mer enn 250.000 mennesker!  

 

Basert på skapninger fra Jo Nesbøs univers, finner vi blant annet "Månekameleonen" (et apelignende monster sterkt plaget av hemorroider som stjeler sokkene dine om natta) og "Elefantsneglen". Doktor Proktors "Dyr som du skulle ønske ikke fantes" er en reise inn i en fantastisk verden full av fantasi, skrekk og humor.

Doktor Proktors sensasjonelle samling av Dyr Du Skulle Ønske Ikke Fantes (DDSØIF) turnerer for tida Norge rundt. Hvis du er interessert i å leie utstillingen (enten i Norge eller i utlandet), vennligst ta kontakt med  vår daglige leder Kristin Günther.

tlf: 47 60 35 65.

 

 

Apejenta Ida og Gastornis 

På oppdrag fra det Naturhistoriske museet i Oslo, rekonstruerte vi vår fjerne slekning: apejenta Ida. Hun er vist i det hun unnslipper klørne til kjempefuglen Gastornis. Ida ble rekonstruert ned til siste detalj…til og med frykten i øynene hennes!

 

Samarbeidet med museumsekspertene gjorde det mulig for oss å kombinere kunstneriske utrykk med vitenskap.

 

Vi lagde i alt en Gastornis og tre reconstruksjoner av Ida. En av Ida'ene vises nå i museets faste utstilling.

bottom of page