top of page

Vi utvikler og produserer utstillingskonsepter; vandreutstillinger for nasjonale

og internasjonale museumsnettverk, samt påtar oss enkeltoppdrag.

Collaboration with the Nobel

             Peace Center

Invited to collaborate on the Nobel Peace centers´ exhibitions on the historic peace prize given to nazi critic Carl Von Ossietsky, we helped commemorate a brave man´s fight against fascism. 

 

The exhibition was developed in cooperation with the Carl von Ossietzky University in Oldenburg,  support from Fritt Ord, Goethe-Institut,The Norwegian Ministry of Culture’s gift reinforcement programme and the UNESCO-commission.

Doktor Proktors sensasjonelle samling av Dyr Du Skulle Ønske Ikke Fantes.

Med utgangspunkt i Jo Nesbøs barnebøker, produserte vi denne utstillingen i samarbeid med Try Reklamebyrå og Aschehoug forlag. Det opprinnelige formålet var å skape en original boklansering, men utstillingen ble en sensasjon og et fenomen i seg selv. Av den grunn er den nå på turne i Norges lang og er så langt sett av mer enn 250.000 mennesker!  

 

Basert på skapninger fra Jo Nesbøs univers, finner vi blant annet "Månekameleonen" (et apelignende monster sterkt plaget av hemorroider som stjeler sokkene dine om natta) og "Elefantsneglen". Doktor Proktors "Dyr som du skulle ønske ikke fantes" er en reise inn i en fantastisk verden full av fantasi, skrekk og humor.

Doktor Proktors sensasjonelle samling av Dyr Du Skulle Ønske Ikke Fantes (DDSØIF) turnerer for tida Norge rundt. Hvis du er interessert i å leie utstillingen (enten i Norge eller i utlandet), vennligst ta kontakt med  vår daglige leder Kristin Günther.

tlf: 47 60 35 65.

 

 

Apejenta Ida og Gastornis 

På oppdrag fra det Naturhistoriske museet i Oslo, rekonstruerte vi vår fjerne slekning: apejenta Ida. Hun er vist i det hun unnslipper klørne til kjempefuglen Gastornis. Ida ble rekonstruert ned til siste detalj…til og med frykten i øynene hennes!

 

Samarbeidet med museumsekspertene gjorde det mulig for oss å kombinere kunstneriske utrykk med vitenskap.

 

Vi lagde i alt en Gastornis og tre reconstruksjoner av Ida. En av Ida'ene vises nå i museets faste utstilling.

bottom of page